jump to navigation

Polisi dan Ctrl Alt Del December 13, 2007

Posted by Baihaqi in humor.
trackback

Alkisah, ketika komputer masuk ke kepolision, maka pak police harus masuk kelas menerima training komputer. Seorang perwira menengah menjadi salah satu peserta. Dengan tekun dia mengikuti instruksi dari instruktur. Sebelas jarinya pun berkeliaran kesana-kemari memencet tombol-tombol keyboard. Sebelas Jari!, ya dia pake SEBELAS JARI, alias satu jari telunjuk tangan kiri dan satu jari telunjuk tangan kanan.

Instruktur: “Nah… bapak-bapak, sekarang tekan tombol CTRL, ALT, dan DEL!”

Perwira: “Sudah saya tekan pak, tapi kok ga terjadi apa-apa?”

Sang instruktur menghampirinya.

Instruktur: “Coba ulangi lagi pak”

Setelah mengamati

Instruktur: “Oh… harus ditekan bersamaan pak, ketiga-tiganya”.

Perwira: “Oh gitu pak” Sambil menoleh kanan kiri dan kemudian

Perwira: “Ajudaaaan!, kemari”

Ajudan: “Siap!”

Satu telunjuk kanannya ada di tombol Ctrl, dan telunjuk  kirinya ada di tombol Alt
Perwira: “Tekan tombol Del itu!

Comments»

1. McSAM - January 9, 2008

Ach..Si Bapak. Ngasih contohnya kok Pak Polisi? Emang ‘Gak ada yang laen apa? Aku sebagai fan nya kan malu……!@.. Lama Gak ada kbar , ke-Enakan Ngorbit Yach.??? …
Selain kasih info Ebook kalo bisa kasih dowload an software Origin GRATIS gitu loh…
Pak, sekalain info situs yang ngajarin XHTML yang pake bahasa indon aja. Maklum kendala bahasa acing …..

2. girls - February 10, 2011

A powerful share, I just given this onto a colleague who was doing just a little evaluation on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to debate this, I really feel strongly about it and love studying extra on this topic. If doable, as you develop into expertise, would you mind updating your weblog with extra particulars? It is highly helpful for me. Huge thumb up for this weblog publish!

3. George Blancett - September 4, 2011

I think this is one of the most important info for me. And i am glad reading your article. But wanna remark on some general things, The site style is ideal, the articles is really great. I’ve bookmarked it in my minimum deposit poker and google bookmarks. Good job, cheers


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: